LEGE FLESSEN ACTIE PART 4

December staat bekend om zijn meest gezelligste maand van het jaar!
Spaar uw lege flessen en/of kratten deze dagen dan op en lever ze in om onze mensen op Maluku op verschillende manieren te helpen.

Vanaf 7 januari organiseren wij voor de 4de keer "Lege Flessen Actie - Draag je flesje bij".
De gehele maand januari staat in teken van deze actie.

Wil je op eigen initiatief of als wijk/organisatie meedoen, dat kan! Aanmelden kan via onze contactformulier (zie onderstaand button) of aparte mail: info@freemalukufoundation.org 
Om een overzicht te krijgen wie er mee doen vragen wij je vriendelijk om je op te geven hier voor.

Kom samen met ons in actie en steun onze strijders in Tanah Air! 


 

"Van individueel bewustzijn naar nationaal bewustzijn  als basis 
voor het politieke handelen om veranderingen te realiseren". 

aLIANSI rAKYAT MALUKU SELATAN

 

Aliansi Rakyat Maluku Selatan streeft naar eenheid onder moslim en christen Molukkers in TA Maluku voor de RMS strijd. Door middel van bewustwordingsproces in gang te zetten en voorlichting te geven aan de jongere generatie over het ontstaan van de RMS om zodoende ook de jarenlange stigma dat door Indonesië is opgedrongen dat de RMS strijd een christelijke strijd is te veranderen. 

#savemasyarakatadat

Een groep welke op de achtergrond  opereert en  hierdoor niemand uitsluit als het gaat om te praten over én voor een beter Maluku., waarbij wij als streven hebben dat het volk in Maluku in alle vrijheid haar eigen toekomst moet kunnen bepalen. 

 

Voor ondersteuning van initiatieven van organisaties/personen die zich inzetten voor mensenrechten, behoud adatrechten en milieuactivisten en ondersteuning onderwijs, investeren wij o.a. in Maluku ten behoeve van het behoud van de overvloedig bodemschattan van Maluku vóór Maluku.

#SAVEMASYARAKATADAT

#SAVESABUAI

#SAVEBATI

#SAVEHARUKU

#SAVEARU

#SAVEHALMAHERA

Spelregels

  • Bewaar al uw lege flessen o.a. van de feestdagen. En evt. lege kratten bier 
  • Lever ze in bij de supermarkt. 
  • Bonnetje inwisselen bij de kassa
  • Het opgehaalde bedrag kan overgemaakt worden via onze rekeningnummer: IBAN NL72 INGB 0007 5004 13 t.n.v Free Maluku Foundation o.v.v. Flessenactie part 4
  • Zodra het bedrag op de rekening staat, ontvangt men een bevestiging per mail. 
  • Het bekend maken van de totale opbrengst zal naast social media ook apart worden verstuurd naar de contactpersonen van de wijken/organisaties die hebben deelgenomen. Ook naar de individuen zal er een mail naar verstuurd worden. 


 

Free Maluku Foundation zal in alle opzichten 
transparant te werk gaan.