LEGE FLESSEN ACTIE PART 5

check ook onze facebook pagina & instagram pagina - Mailen kan ook [email protected]

Steun de Strijd voor de Zuid-Molukken! Doe mee aan onze Flessenactie! 

 

Beste vrienden en medestanders, 

Namens Free Maluku Foundation nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse landelijke flessenactie. Samen kunnen we een krachtig signaal sturen en onze steun betuigen aan de moedige strijders in de bezette Republiek der Zuid-Molukken. 

 

Het land van Bung Antonius Latumatuany, inwoner van Piliana op Nusa Ina, is onrechtmatig afgenomen door de Indonesische bezetter en gegeven aan grote mijnbouwbedrijven. Als reactie heeft Bung Antonius onze vlag gehesen en is daarvoor onrechtvaardig veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. 

 

Dit is één voorbeeld van de ontberingen waarmee onze mensen dagelijks worden geconfronteerd. Maar er is hoop en er is actie. De opbrengst zal ten goede komen aan de strijd tegen de exploitatie en onderdrukking. Met jouw hulp kunnen we een verschil maken! 

 

Hoe doe je mee? 

Bewaar je statiegeldflessen en blikjes de aankomende maand en doneer ze aan onze flessenactie. Laten we dit initiatief in zoveel mogelijk Molukse wijken en steden met Molukse gemeenschappen opzetten in de maand januari/februari. Op deze manier voelen onze medestrijders in Maluku de solidariteit en steun vanuit onze gemeenschap hier in Nederland. 

Aanmelden kan via [email protected]. Of ga naar onze website www.freemalukufoundation.org 

 

Heb je geen flessen en/of blikjes in te leveren, dan kunt u deze actie ook steunen met een donatie via bovengenoemde site. 

 

Wij hopen op participatie, schone harten, liefde en strijdlust, 

 

MENA 

 

Free Maluku Foundation 

check ook onze facebook pagina & instagram pagina - Mailen kan ook [email protected]

Spelregels

  • Bewaar al uw lege flessen en blikken. En evt. lege kratten bier 
  • Lever ze in bij de supermarkt. 
  • Bonnetje inwisselen bij de kassa
  • Het opgehaalde bedrag kan overgemaakt worden via onze rekeningnummer: IBAN NL72 INGB 0007 5004 13 t.n.v Free Maluku Foundation o.v.v. Flessenactie part 5
  • Zodra het bedrag op de rekening staat, ontvangt men een bevestiging per mail. 
  • Het bekend maken van de totale opbrengst zal naast social media ook apart worden verstuurd naar de contactpersonen van de wijken/organisaties die hebben deelgenomen. Ook naar de individuen zal er een mail naar verstuurd worden. 


 

Free Maluku Foundation zal in alle opzichten 
transparant te werk gaan.