donatie free maluku foundation

 

Voorwaarden aanvraag donatie Free Maluku Foundation.

 

Het doel van FMF is om diverse organisaties in Nederland te ondersteunen die zich inzetten voor de strijd in Maluku.

 

Om in aanmerking te komen voor een donatie, heeft FMF de volgende voorwaarden opgesteld waar een organisatie aan moet voldoen.

 

-        Transparantie: Wanneer een organisatie in aanmerking wilt komen voor een donatie van FMF, is het een eis dat de organisatie transparant is. FMF wilt ten alle tijden transparant zijn richting het volk m.b.t de geldstroom en eist dit dus ook van de organisatie.

-        First Meeting: Wanneer een organisatie nog niet eerder heeft samengewerkt met FMF, wordt verwacht dat de organisatie bereid is een afspraak te maken met FMF om uitleg te geven wie de organisatie precies is, wat haar doeleinden zijn, op welke manier zij de strijd ondersteunt en of dit ook in overeenstemming is met de idealen en visie van FMF.

-        Open samenwerking: Wanneer een organisatie in aanmerking wilt komen voor een donatie van FMF, wordt verwacht dat de organisatie open staat voor een open samenwerking. D.w.z. dat FMF ook inspraak kan hebben in waar het gedoneerde geld precies naar uit gaat.

 

FMF is een onafhankelijke initiatiefgroep dat zelf bepaald met wie zij gaan samenwerken. 

Wij doneren de gelden enkel aan zorgvuldig uitgekozen organisaties die bijdragen aan een beter en vrij Maluku.

 

Om het samenwerkingsverband continu te versterken, vindt de overdracht van de donatie cheque altijd in officiële setting plaats.